Ajankohtaista

Metsäsienipuuro

Metsäsienipuuro

Herkullinen syksyinen lisuke tai alkuruoka Atte Lassilan tapaan.

1 iso banaanisalottisipuli 1 solo-valkosipuli tai 3 valkosipulin kynttä 200 g sieniä, esimerkiksi tatteja tai kantarelleja 3 dl emmervehnäriisiä tai spelttihelmiä 2 dl valkoviiniä tai 0,25 dl valkoviinietikkaa 6 dl vahvaa sieni- tai porolientä (sieniliemen ohje alla) 100 g parmesanjuustoa 50 g mascarponejuustoa tai smetanaa 50 g voita rypsiöljyä suolaa (kylmäsavuporoa)

Aloita hienontamalla salottisipuli ja valkosipuli....

Lue lisää

Kokkimaajoukkueen yhteistyökumppanit ja tukijat tapaamassa uutta joukkuetta

Kokkimaajoukkue tukijoineen on yhtä suurta perhettä. Kautta aikain ensimmäisessä kumppanitapaamisessa Electroluxilla 12. syyskuuta oli välitön tunnelma, kun ihmiset logojen takana tulivat tutuiksi. Kokoonnumme jatkossa kahdesti vuodessa.Suuresti kiittäenTapio Laine Toiminnanjohtaja/managerCulinary Team of Finland/Suomen kokkimaajoukkue...
Lue lisää

Kokkimaajoukkueelle kovan luokan vahvistuksia

Kokkimaajoukkueelle kovan luokan vahvistuksiaKokkimaajoukkue vahvistuu kahdella kovalla luulla: viimeisin Bocuse d’Or -edustajamme Eero Vottonen ja Vuoden kokki 2017 Mattias Åhman ovat liittyneet joukkueeseen. Lisäksi joukkue saa uuden suojelijan Helsingin pormestarista Jan Vapaavuoresta.Joukkueenjohtaja Kristian Vuojärvi puhkuu vahvistusten myötä intoa:- Toinen herrasmiehistä on kovin luu, mitä tästä maasta löytyy. Olen tosi innoissani, että saimme jätkät sitoutumaan mukaan....
Lue lisää

Syksyinen kurpitsakeitto ja lehtikaalisipsit

Katja Tuomaisen ohjeella syntyy mehevä syksyinen keitto, jonka kruunaavat valkosipulilla maustetut lehtikaalisipsit.600 g            keltaista talvikurpitsaa 300 g            jauhoista perunaa 250 g            porkkanaa 1                   keskikokoinen sipuli 2                   valkosipulin kynttä 6 dl               vettä 1                   kasvisliemikuutio 1 tl                suolaa 0,5 tl             sokeria 2 dl               kuohukermaa 100 g            lehtikaalia 0,1dl             rypsiöljyä 0,5 tl             valkosipulimurskaa suolaa
  1. Esikäsittele kurpitsa: halkaise ja leikkaa...
Lue lisää