Ajankohtaista

Klassinen parsakeitto ja juustomousse 10 hengelle

Juustomousse250 g kermajuustoa, raasteena 3 kpl kokomunaa 4 kpl keltuaista 80 g kermaa suolaa valkopippuria -kertakäyttö alumiinivuokia n.10 kpl -paisto 150-170 C 10-15 minuuttia / kauniin vaalean ruskeiksi. Parsakeitto1 kg parsaa (keittäminen:1 l vettä,80 g voita, sitruunanmehua ja suolaa) 200 g vaaleita liemijuureksia (palsternakkaa, selleriä ja sipulia) 100 g voita 100 g vehnäjauhoja 4 dl kuohukermaa 3 kpl keltuaisia suolaa valkopippuria
  • Kuori parsat ja leikkaa ne puolesta välistä poikki.
  • Keitä nupulliset osat...
Lue lisää

Sako Oy Gaala Dinner Nürnberg

Suomen kokkimaajoukkuetta pyydettiin tekemään Gaala illallista Saksaan.Suomalainen ase- ja patruunayritys Sako Oy, joka kuuluu kansainväliseen Beretta konserniin. Järjestettiin  lauantaina 7.3.2015 Nürnbergissä Saksassa Gala Dinner konsernin kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Gala järjestetään vuosittain konsernin eri yhtiöiden toimesta ja järjestävän yrityksen kotimaa on aina vahvasti esillä niin ohjelmassa kuin ruokailussakin. Osanottajia juhlassa on n. 300 henkeä eri puolilta maailmaa.Haasteita oli...
Lue lisää

Kokkimaajoukkueelle kultaa lämpimässä keittiössä

Suomen kokkimaajoukkue lunasti kovat odotukset Luxemburgissa Culinary World Cupissa ja sai kultaa lämpimässä keittiössä.Viikonloppuna käynnistyneiden maailmanmestaruuskisojen ensimmäisestä osiosta, kylmästä pöydästä, Suomen kokkileijonat saivat hopeamitalin. Saavutus sai kokit käymään päättäväisinä taistoon, kun kilpailu jatkui tiistaina lämpimässä pöydässä Singaporea ja Ruotsia vastaan.- Olimme hyvin vahvoja. En ole ikinä nähnyt Suomen joukkueen toimivan joukkueena siten kuin tämä joukkue...
Lue lisää