Atte Lassila

Tietoja

  • Syntymävuosi: 1995
  • Perhe: Sinkku. 3 veljeä sekä äiti ja isä kuuluu perheeseen.
  • Työkokemus: Ravintola Hugo vuodesta 2012. Välissä tein vuoroja ravintola Hellassa Oulussa.
  • Kilpailukokemus: Taitaja-semifinaalit vuonna 2012. Worldskills valmennusringissä olin mukana 2014 syksyllä. 2016 Vuoden nuori kokki -kilpailun voitto ja 2016 syksyllä edustin suomea Jeunes Chefs Rôtisseurs -kilpailussa Manchesterissa.
  • Vahvuus: Kyky oppia uutta nopeasti sekä kulinaristinen luovuus
  • Esikuvat: Kaikki suomalaiset, jotka pyrkivät kehittämään suomalaista ruokakulttuuria ja saamaan Suomen gastronomiselle maailmankartalle. Matti Jämsén ja Eero Vottonen ovat olleet suurena esikuvana. Ulkomaalaisista keittiöjumalista eniten ovat vaikuttaneet Thomas Keller ja Heston Blumenthal.
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Töissä teen mieluiten vähän kikkailtua ruokaa suomalaisista raaka-aineista. Kotona on mukava tehdä yhden padan ruokia. Perinteinen suomalainen liha-juures keitto hullulla määrällä lipstikkaa on yksi omista suosikeista kotikeittiössä.
  • Harrastukset: Ruoanlaitto ja miettiminen vie kaiken vapaa-ajan. Pari kertaa vuodessa käyn vaeltamassa luonnossa. Se on mielekästä puuhaa.
  • Työpaikka: Uuden Seurahuoneen Hugo Oulussa.

Selaa lisää…