Kari Julin

Tietoja

  • Syntymävuosi: 1987
  • Perhesuhteet: Perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi nuorempi sisko, veli ja iso kasa muita sukulaisia.
  • Työkokemus: Aloitin 2004 kesätyöntekijänä, 2006 lähtien kokkina ja vuorovastaavana, paljon erilaisia hommia buffasta fine diningiin, yksityiskeikoista isoihin häihin. 2014 lähtien keittiömestarina. 2016 lopussa aloitin uudessa ravintolassa vuorovastaavana.
  • Kilpailukokemus: Olin 2012 Erfurtin olympialaisissa assarina.
  • Vahvuus: Tulen toimeen helposti uusien ihmisten kanssa, kestän paineita ja hyvä makuaisti!
  • Esikuvat: Esikuvina ovat olleet kaikki edelliset keittiömestarit.
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi: Kotona kokkaan usein jotain wokkia tai pastaa, jossa on paljon tuoreita vihanneksia joista saa hyvin päivän vitamiinit. Käytän myös paljon yrttejä, niillä saa helposti ruokaan erilaisia makuja. Kotona sitä haluaa jotain helppoa ja ravitsevaa.
  • Heitä vinkki! Kanakookoswokki. Kuumenna pannu, heitä kanat paistumaa, lisää hetken päästä suikaloitu porkkana, broccoli, sipuli. Lisää limemehu, raastettu inkivääri, hunaja ja kookoskerma ja anna kiehahtaa. Mausta soijalla ja esim. rakuunalla. Jauha pippuria päälle ja tarjoile riisillä.
  • Harrastus: Liikun mahdollisimman paljon; kesäisin pyöräilen ja retkeilen, talvisin enemmän sisäliikuntaa.
  • Työpaikka: Fisken på Disken

Selaa lisää…