Tapio Laine

Tietoja

  • Syntymävuosi– 1959
  • Perhesuhteet – naimisissa ja kolme aikuista lasta
  • Työkokemus – aloittanut 1974 ja työpaikkoja on useita kotimaassa kuin myös ulkomailla. Keittiömestari & tutkinnot viinistä ja yrittäjyydestä.
  • Kilpailukokemus – ensimmäinen 1981 Norjassa ja maajoukkuetasolla useampia.
    Viimeisimmät CMP – Lyon 2007 sekä Culinary Olympics 2012 ja Culinary World cup 2014, Culinary Olympic 2016  Team Manager  / Kokkien olympialaiset 2016, Kulta mitali Hot Kitchen sekä Kulta mitali Culinary Art & Pastry Art Kokonaiskilpailun Hopeamitali
  • Vahvuus – monipuolisuus, pitkäjänteisyys, asioiden hallinta ja johtaminen
  • Esikuva – Bruno Palm. Ja mm, Mannerstöm & Svantteson, Ewald Notter, Urs Regli jne..
  • Mitä ruokaa teet mielelläsi? Helppoa ja nopeaa mutta myös slow food – tilanteesta kiinni. Vink: mieti ennakkoon mitä tarvitset ja teet,
  • Vinkki? suolaisen kastikkeen voit tasapainottaa , keittämällä siinä kuoritun raa´an perunan!
  • Harrastus? Pyrin säännölliseen liikkumiseen ja selaan ruokakirjoa ja alan julkaisuja.
  • Työpaikkasi? CToF Toiminnanjohtaja
    World Chef Without Borders  Ambassador

Selaa lisää…