Suomen kokkimaajoukkueen kevätkausi on mennyt uuden kisamenyyn kehittämisessä ja joukkueen hiomisessa huippukuntoon tulevia koitoksia varten. Maajoukkueen harjoitusillallisista on saatu nauttia niin kotipesässä Laajasalon kampuksella kuin maakuntamatkoilla yhteistyökumppanien vieraana. Joukkue on kehittynyt taidollisesti ja kehittänyt uusia makuja asiantuntevan valmennuksen johdolla.
Heinäkuun ja elokuun kokkileijonat keräävät voimia syyskauden koitoksiin. Haluamme kiittää kaikkia vieraitamme ja yhteistyökumppaneitamme hienoista hetkistä, jotka olemme saaneet kokea yhdessä! Palaamme hellan ääreen elokuussa tiukkojen treenien merkeissä.
Hyvää kesää – nautitaan sesongin mauista ja tehdään hyvää yhdessä!
”Uuden ruokalajin löytäminen onnellistuttaa ihmiskuntaa enemmän kuin uuden tähden löytäminen.”
Jean Anthelme Brillat–Savarin